Okos vendégszoba

Hatékony és energiatakarékos okosrendszerek a vendégszobákba.

Automatizálható vendégszobai rendszereink hatékonyabbá teszik a szállodai üzemeltetést és nagyszerű vendégélményt nyújtanak. 

Az okos vendégszoba olyan eszközökkel van felszerelve, amelyek a „dolgok internete” segítségével távolról vezérelhetőek, és egymással is kommunikálnak. Az okos vendégszoba növeli a tartózkodás élményét, egyszerűsíti és gazdaságosabbá teszi az üzemeltetést.

Az okos szobákban a vendégek a szálláshely által biztosított eszközön keresztül (tablet, érintőpanel, stb), vagy akár a saját okoseszközeikről állíthatják a hőmérsékletet, szabályozhatják a világítást, vagy akár a sötétítést is. A rendszer rugalmasan bővíthető és testreszabható.

Okos vendégszoba

Emelkedő vendégelégedettség, csökkenő üzemeltetési költségek.

Nagyszerű vendégélmény

A szállóvendég az okos vezérlés segítségével könnyedén állíthatja szobája hőmérsékletét, vezérelheti a világítást, szellőzést, árnyékolást, nyithatja a szobaajtót. Az intelligens eszközök érintőpanelen, táblagéppel, vagy okostelefonos applikációval is vezérelhetők.

Csökkenő költségek

Az okos vendégszobák kialakításával a szálláshelyek jelentősen csökkenthetik üzemeltetési költségeiket. A szobai eszközök távolról is felügyelhetőek, programozhatóak, időzíthetőek. Beállítható, hogy a fűtés, légkondicionálás, világítás a vendég távollétében kikapcsoljon.

Kényelmi szolgáltatások

Az intelligens szoba a szálloda egyéb szolgáltatásaihoz is egyszerű elérést biztosít. Összeköthető szobaszervíz rendeléssel, asztalfoglalással, wellness, masszázs szolgáltatások foglalásával, portai szolgáltatások (transzfer, városnézés) megrendelésével. A szolgáltatásokat a vendég okostelefonon, tableten keresztül veheti igénybe.

Egyszerűbb karbantartás

Nem kell megvárni, hogy a vendég jelezze, ha nem működik valami a szobájában. A távoli elérésnek köszönhetően a szálláshely hamarabb értesül az esetleges meghibásodásról, üzemzavarról és intézkedhet a javításról.

Megoldásaink

Rendszerbe köthető, egymással együttműködő intelligens eszközök

  • Világítás Fényerő, változtatható színek színhőmérséklet és árnyalat állítása.
  • Vízhőmérséklet, vízbetörés A digitális vízhőmérséklet-szelepek és szenzorok segítenek szabályozzák vendégek kényelmes vízhőmérsékletét. A szivárgásjelzők, vízbetörés-jelzők automatikusan jelzik az esetleges problémákat
  • Függönyök és árnyékolók A motorizált és automatizált függönyök, árnyékolók egy gombnyomással vagy egy alkalmazás használatával biztosítják a vendégek számára a teljes irányítást.
  • Intelligens tévék Sokan hozzászoktak ahhoz, hogy okos tévék legyenek a saját otthonukban, így ez egy modern okos szálloda szinte elengedhetetlen kényelme.
  • Szobaszerviz A digitalizált szobaszerviz menü elérhető okostévén vagy telefonos alkalmazásban. A visszatérő vendégek preferenciái tárolhatóak a következő tartózkodásokra.
  • Intelligens zárak Az intelligens zárakkal ellátott szállodai szobák lehetővé teszik a vendégek számára, hogy szobai kulcsként telefonalkalmazást használhassanak, mellőzve a hagyományos szobakulcsot, kulcskártyát. 
  • Mobiltelefon és tablet integráció Intelligens megoldásaink számos technológiai integrációt kínálnak az okostelefonokkal és más személyes eszközökkel. A vendégek szobaszerviz- és takarítási igényeket adhatnak le alkalmazásunkon vagy online portálon keresztül. Ez lehetővé teszi a szálláshely személyzetének, hogy gyorsabban kielégítse vendégei igényeit, miközben kényelmet és felhasználóbarát kommunikációs lehetőségeket kínál a vendégeknek.

Okos ajtózár

Távolról programozható, időzíthető, kulcs nélküli ajzózár

Okos világítás

Applikáció vagy érintőpanel segítségével vezérelhető világítás

Klimatizálás és árnyékolás

Applkáció segítségével, a vendég és a szálláshely által vezérelhető árnyékolás és hőmérséklet.

Szivárgás és vízbetörés érzékelés

Szivárgás és vízbetörés esetén a szeméyzet azonnal riasztást kap a nem várt eseményekről

Nyílt rendszer

Integrálható szállodai ügyviteli rendszerekkel (PMS). Rugalmasan bővíthető más rendszerekkel is

Gyors telepítés

Könnyedén telepíthető és üzembe helyezhető. Vezeték nélküli rendszer, fúrást, bontást nem igényel

Alacsonyabb költségek

Az intelligens rendszerek használatával energiaköltség és munkaerőköltség megtakarítás érhető el.

Környezetbarát

Az intelligens vendégszobák energiát takarítanak meg, így kímélik a környezetet is.