Automatizált vendégfolyamatok

A szálláshely pénzt és idő takarít meg, a vendégek imádni fogják.

Innovatív, szobakulcs nélküli üzemeltetés

Okos ajtózárainkhoz kapcsolódó automatizált vendégfolyamatok. Villámgyors online check-in, check out. Gördülékenyebb vendégváltás, hatékonyabban szervezhető takarítás, housekeeping feladatok.

Online bejelentkezés

Gyors és gördülékeny online bejelentkezés, minimáis személyes kontaktus. 

Érkezés előtt

A vendég elindítja az online check-in folyamatot okostelefonról, a foglaláskor megadott linken, vagy appon keresztül. A bejelentkezéshez szükséges információk, adatok online is megadhatóak. A szálláshely azonnal értesül a bejelentkezésről és megkezdheti a check-in előkészítését,

Megérkezés

Amikor a vendég a szálláshelyre érkezik, a legszükségesebb adminisztrációs feladatok elvégzése (bejelentőlap aláírása, dokumentumok szkennelése, amennyiben szükséges) van hátra. A vendég azonnal, érintkezésmentesen megkaphatja elektronikus hozzáférését a szobájához. Ez lehet okostelefonos, vagy PIN kódos hozzáférés.

A szoba elfoglalása

A kapott hozzáféréssel a vendég elfoglalhatja a szobát, kulcsra, kulcskártyára nincs szükség. A hozzáférés a tartózkodás idejére szól, módosítható, törölhető.

Expressz kijelentkezés

Véget ér az elutazás előtti sorbanállás a recepción. Intelligens megoldásainknak köszönhetően a check-out is online végezhető. 

Elutazás előtt

A vendég kezdeményzi az online kijelentkezést okostelefonról, laptopról, tabletről. a szálláshely által megadott linken, vagy appon keresztül. A szálláshely azonnal értesül a vendég kijelentkezési szándékáról és megkezdheti a check-out előkészítését,

Online kijelentkezés

Amint a szálláshely értesül a vendég elutazási szándékáról, elutaztathatja a szobából elkészítheti a számláját és eljuttathatja a vendégnek, akár elektronikusan is. Az intelligens záraknak köszönhetően a vendégnek nem kell a kulcsot leadnia. Az elektronikus zár hozzáférés azonnal blokkolható, takarítás után az új vendégnek hozzáférés adható.

Érdemes váltani

Intelligens megoldásaink minden típusú szálláshely számára előnyösek.

Szállodák

A vendégfolyamatok egyszerűsítésével rengeteg pénz és és idő spórolható meg. Megoldásaink felgyorsítják a vendégek érkeztetését, utaztatását,

Panziók, vendégházak

Megoldásainknak köszönhetően a 24 órás recepció virtuálisan elérhetővé válik panziók, vendégházak számára is. A vendégek számára a szobai hozzáférések távolról is megadhatóak.

Airbnb-k, önálló apartmanok

Az apartmanok, Airbnb-k üzemeltetőinek egyáltalán nem szükséges a vendéggel találkozni. Teljesen automatizálható be,- és kijelentkezési folyamat, ajtónyitás hozzáférés állítása távolról. is.