Energetikai megoldások szálláshelyeknek

Energiahatékonyság a vendégszobákban

A vendégszobák energiafelhasználása jelentősen csökkenthető

Az elszabaduló energiaárak jelentős többletterhet jelentenek a szálláshely üzemeltetők számára, az energiatakarékos üzemeltetési megoldások alkalmazása létfontosságú lett.

A vendégszobák energiafelhasználása jelentős, a vendégek sok esetben nem figyelnek arra, hogy csak a szükségleteiknek megfelelő energiát fogyasszák.

A szállásadók lehetőségei sokáig korlátozottak voltak a vendégszobák energiafogyasztásának optimalizálásában. Az energiatakarékos fogyasztók (világítótestek, LCD TV, stb.) alkalmazása egyre elterjedtebb, de a szobák energiafogyasztásának optimalizálására, mérésére a közelmúltig nem állt rendelkezésre megfelelő eszköz.

Energiatakarékos vendégszoba

Kényelem és hatékonyság, csökkenő üzemeltetési költségek.

Jelenlét-érzékelők

Az okos jelenlét-érzékelők képesek a vendégszobák áramellátásának automatikus vezérlésére. Érzékelik, ha a vendég elhagyja a szobát és azt is, ha visszaérkezik. A jelenlét-érzékelők segítségével vezérelhetők okos megszakítók, okos kapcsolók, okos aljzatok, így beállítható, hogy mely fogyasztók kapcsolódjanak le a vendég távollétében.

Energiafogyasztás-mérők

Az energiafogyasztás-mérők alkalmasak az elektromos eszközök fogyasztásának pontos mérésére. Segítségükkel mérhetőek az energiatakarékosság irányába tett erőfeszítések, optimalizálható az energiagazdálkodás.

Okos aljzatok

Az okos aljzatokba hagyományos eszközök csatlakoztathatóak. Az okos aljzatok a hagyományos konnektorok helyére szerelhetőek. Távolról vezérelhetőek, jelenlét-érzékelővel kombinálva kikapcsolhatóak a vendég távollétében.

Okos megszakítók

Okos megszakítók beépíthetőek szinte bárhová, ahol hagyományos készülékek áramellátását szeretnénk szabályozni. Vezérelhető vele klímaberendezés, villanykapcsolók, konnektorok, hűtőszekrény is. Jelenlét-érzékelővel összekapcsolva az egyes eszközök áramellátását a vendég jelenlétéhez lehet kapcsolni.

További megoldásaink

Rendszerbe köthető, egymással együttműködő intelligens eszközök

  • Vízhőmérséklet, vízbetörés A digitális vízhőmérséklet-szelepek és szenzorok segítenek szabályozzák vendégek kényelmes vízhőmérsékletét. A szivárgásjelzők, vízbetörés-jelzők automatikusan jelzik az esetleges problémákat
  • Függönyök és árnyékolók A motorizált és automatizált függönyök, árnyékolók egy gombnyomással vagy egy alkalmazás használatával biztosítják a vendégek számára a teljes irányítást.
  • Intelligens zárak Az intelligens zárakkal ellátott szállodai szobák lehetővé teszik a vendégek számára, hogy szobai kulcsként telefonalkalmazást használhassanak, mellőzve a hagyományos szobakulcsot, kulcskártyát. 

Intelligens irányítás

Okoshotel eszközeink távolról, akár mobiltelefonos applikáció segítségével is vezérelhetőek, az eszközök működése összehangolható.

Gyors telepítés

Könnyedén telepíthető és üzembe helyezhető. Vezeték nélküli rendszer, fúrást, bontást nem igényel

Alacsonyabb költségek

Az intelligens rendszerek használatával energiaköltség és munkaerőköltség megtakarítás érhető el.

Környezetbarát

Az intelligens vendégszobák energiát takarítanak meg, így kímélik a környezetet is.

Kapcsolatfelvétel

További információra van szüksége? Keressen bennünket elérhetőségeinken. Szakembereinkkel felmérjük igényét, meglévő infrastruktúráját és közösen kidolgozzuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldást.