Elektromos autótöltők szálláshelyeknek

Célozza meg az eletromosautó-tulajdonosokat

Innovatív és környezetbarát szolgáltatás

Az elektromos autók piaca dinamikusan növekszik. Havonta több mint 25 000 új elektromos autót regisztrálnak Európában, ami a korábbi évekhez képest közel 100%-os éves növekedést jelent. A hatótáv növekedésének köszönhetően az elektromos autókat egyre gyakrabban használják nyaralásra és üzleti utakra is. A töltési hely rendelkezésre állása döntő tényező abban, ahogy az elektromosautó-vezető szállodát vagy éttermet választ. A töltési lehetőséget kínáló szálláshelyek versenyképesebbé válnak, új értéknövelt szolgáltatást tudnak kínálni vendégeik számára.  Nem mellékes az sem, hogy a kötelező szálláshely-minősítés során a szállodáknál az elektromos autótöltési lehetőség extra pontokat ér.

Vállalati felhasználásra optimalizált elektromos autótöltőink segítségével megoldhatja a vendégek egyre növekvő igényét erre az innovatív szolgáltatásra. Autótöltőinket garanciával, magyar szervizháttérrel telepítjük.

 

NKR-AC002 oszlopos kivitelű autótöltő

Az NKReu-AC002 oszlopos kivitelű, dupla fejű töltőt kültéri telepítésre ajánnljuk. Egyszerre két elektromos autó töltése is lehetséges.

 • Type 2-es csatlakozó
 • Érintőképernyős, felhasználóbarát vezérlés
 • Távoli vezérlés akár applikáción keresztül is
 • MVM Mobility rendszerbe köthető. Az MVM rendszerébe integrált autótöltő fizetős töltés szolgáltatás nyűjtását is lehetővé teszi.
 • 2 x 22 KW teljesítmény
 • IP védelem, kültéri kivitel, időjárásálló
 • Intelligens töltés-menedzsment, napszakokra bontható töltési sebesség is paraméterezhető
 • 3 év garancia, magyar szervizháttér

AC006 fali kivitelű autótöltő

Az AC002 fali kivitelű töltővel megoldható a töltés a garázzsal rendelkező szálláshelyek számára 

 • Type 2-es csatlakozó
 • Távoli vezérlés akár applikáción keresztül is
 • 7 -22 KW teljesítmény
 • Tartalmazza a jogszabályok által előírt áramvédő kapcsolókat
 • 3 év garancia, magyar szervizháttér

Így dolgozunk

A kapcsolatfelvételt követően helyszíni felmérést végzünk, javaslatot teszünk a legoptimálisabb megoldásra. A felmérés során megvizsgáljuk a rendelkezésre álló infrastruktúrát (elektromos hálózat, telepítési környezet, stb.)

Az igényfelmérést követően árajánlatot adunk az előzetes felmérés alapján. Az ajánlat elfogadása után megkötjük a vállalkozói szeződést a szállításra és az eszközök telepítésére.

Leszállítjuk és telepítjük a megrendelt eszközöket. Elvégezzük a szükséges beállításokat, teszteljük a működésüket. Biztosítjuk a szükséges üzemeltetési tájékoztatókat, betanítjuk az eszközök kezelését.

Nagyszerű lehetőség

Az elektromos autótöltő telepítése megtérülő beruházás minden szálláshely számára.

Bővülő vendégkör

A szálláshelyre telepített elektromos autótöltő kiemelten fontos szempont az elektromos és plug-in hibrid autók tulajdonosainak,

Környezettudatos

A szálláshelyen elérhető elektromos autótöltő fokozza a környezettudatosság imázsát.

Extra bevétel

Az elektromos autótöltő kombinálható a szálláshely kiegészítő szolgáltatásaival (étterem, kávézó, wellness, stb.), mivel külső, fogyasztó vendégeket is hozhat.

Kapcsolatfelvétel

További információra van szüksége? Keressen bennünket elérhetőségeinken. Szakembereinkkel felmérjük igényét, meglévő infrastruktúráját és közösen kidolgozzuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldást.